flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага, конкурс!

11 травня 2012, 14:24

Увага, конкурс !

 

Ананьївський районний суд Одеської області, що знаходиться за адресою : м. Ананьїв, вул. Гагаріна, 5 ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади державного службовця апарату суду:

СЕКРЕТАРЯ СУДУ – кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, досконале володіння державною мовою і персональним комп’ютером на рівні користувача, без вимог до стажу роботи.

ПОМІЧНИКА СУДДІ – кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, повна вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, досконале володіння державною мовою і персональним комп’ютером на рівні користувача, стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше 2 років або загальний стаж роботи за фахом не менше 3 років.

СЕКРЕТАРЯ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ – кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста, досконале володіння державною мовою і персональним комп’ютером на рівні користувача, без вимог щодо стажу роботи.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд до конкурсної комісії заяву, до якої додаються:

особовий листок (форма П-2 ДС) з обліку кадрів;

автобіографія;

копія документів про освіту з додатками;

копія трудової книжки, завірена за місцем роботи;

копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру

декларація про доходи за минулий рік;

дві фотокартки розміром 4 х 6 см.;

копія першої та другої сторінок паспорта громадянина України.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати за телефонами (04863) 2-15-53, 2-35-05 або під час особистого прийому в приміщенні суду (кабінет №1) відповідно графіка: щоденно ( крім суботи та неділі ) з 9 до 12 години.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня розміщення інформації про оголошення конкурсу на офіційному веб-сайті суду (http://an.od.court.gov.ua), а саме з 11.05.2012 року за адресою: Одеська область,                    м. Ананьїв,  вул. Гагаріна, 5.

 

 

Керівник апарату суду                                                                         Бацеля О.М.