flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

26 ВЕРЕСНЯ 2012 РОКУ - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

27 вересня 2012, 11:16

26 ВЕРЕСНЯ 2012 РОКУ - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

 

З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, у Ананьївському районному суді Одеської області 26 вересня 2012 року проведено «День відкритих дверей».

Вперше було проведено «День відкритих дверей» минулого року —  19 вересня 2011 року.  

На вказаний захід були запрошені учні 9-го класу Ананьївської НВК «Загальної школи I - ІІІ ступенів – гімназії».

 

 Програма проведення «Дня відкритих дверей» включала в себе екскурсію адміністративною спорудою суду, зокрема  огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, стендів з довідковою інформацією, ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, роботою та завданнями.

Розпочав даний захід керівник апарату Ананьївського районного суду Одеської області Бацеля О.М.. Коротко ознайомив із Законом України «Про судоустрій і статус суддів». Довів до відома учнів про вимоги встановлені Законом під час добору кандидатів на вакантну посаду судді.

Під час відвідання залів судових засідань було наочно продемонстровано  роботу технічних засобів фіксування судового процесу при розгляді справ.

Керівник апарату  суду Бацеля О.М. побажав учням успіхів у навчанні та натхнення, а вони в свою чергу висловили подяку керівництву суду за проведений захід.