flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ДСА України обговорено подальшу співпрацю із Світовим банком

14 червня 2016, 17:00

 13 червня 2016 року відбулася робоча зустріч заступника Голови Державної судової адміністрації України Ольги Булки із представниками технічної місії Світового банку. Під час зустрічі обговорено напрямки подальшої співпраці.

У зустрічі взяли участь: спеціаліст з питань державного управління, керівник програм з питань судової реформи Світового банку Амітабхи Мукхерджи, радник Єва Марія Меліс, спеціаліст державного сектору Ірина Щербина, начальник юридичного управління ДСА України Євген Пристрома, заступник начальника управління з питань персоналу Яна Машарова,  начальник управління інформатизації та судової статистики Олександр Слоніцький, начальник управління з питань об’єктів державної власності Ірина Галівець, представники відділу інформаційно-аналітичної роботи та міжнародного співробітництва ДСА України.

 

Представники Світового банку, як і на попередніх зустрічах,  відзначили, що готові надалі співпрацювати з Державною судовою адміністрацією України у питаннях бюджетування судової влади, кадрової політики в суді та інформатизації судової влади, а також розбудови інфраструктури судів. Також, одним із компонентів проекту, що запроваджується Світовим банком, буде допомога у виконанні судових рішень, спрямована на Мінюст.

Ольга Булка поінформувала співрозмовників про нещодавно прийняті Верховною Радою України зміни до Конституції України в частині правосуддя та нову редакцію Закону України "Про судоустрій і статус суддів", а також подальші зміни в судоустрої та судовій системі, що мають відбутися із набранням чинності цими законодавчими актами.

Детальніше напрямки співпраці буде обговорено з представниками профільних структурних підрозділів ДСА України  під час додаткових робочих зустрічей.