flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міністерство фінансів України наблизило видатки

03 березня 2017, 09:24

  За ініціативою Державної судової адміністрації України в лютому 2017 року з IV кварталу поточного року проведено наближення видатків на оплату праці в межах кошторисних призначень за КПКВК 0501020 "Забезпечення здійснення правосуддя місцевими, апеляційними та вищими спеціалізованими судами" з вересня – грудня на лютий 2017 року на загальну суму 30,0 млн гривень.

Наближення видатків на оплату праці з нарахуванням необхідно для повної та своєчасної виплати суддівської винагороди, заробітної плати, матеріальної допомоги на оздоровлення та оплату часу перебування у відпустці суддів та працівників апаратів судів у лютому поточного року.

Крім того, наближені капітальні видатки з квітня – грудня на лютий – березень 2017 року на загальну суму близько 353,0 млн гривень.

Наближення капітальних видатків дозволить прискорити проведення капітального ремонту та реконструкції приміщень судів, придбання основних засобів, що забезпечить належні умови роботи суддів і працівників апаратів судів, своєчасний розгляд справ.