flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судова реформа в Україні важлива і для іноземних інвесторів - Букіккіо

18 грудня 2017, 10:06

Голова Європейської комісії за демократію через право (Венеціанська комісія) Джанні Букіккіо запевнив президента України Петра Порошенка у продовженні співпраці та підтримки Української держави в її європейських прагненнях.

Як повідомляє прес-служба президента України, на зустрічі з П.Порошенком Дж.Букіккіо зазначив, що комісія продовжить співпрацювати з Україною в підтримці її європейських прагнень, а також наголосив, що впровадження судової реформи загалом і запровадження нового Верховного Суду зокрема має велике значення не лише для українських громадян, а й для іноземних інвесторів.

"Правосуддя є передумовою для залучення інвесторів", - наголосив він.

П.Порошенко зауважив, що сьогодні видатний день для судової системи України, коли "стара корумпована, неефективна та несправедлива судова система має піти геть".

Дж.Букіккіо підтримав слова П.Порошенка й зазначив, що цей день став можливим і завдяки ініціативі президента України щодо проведення судової реформи.

Голова Венеціанської комісії також відзначив ефективну співпрацю України та комісії, зауваживши, що стежить за розвитком ситуації в Україні з 1996 року.

Джерело